вВідео
Онлайн інструменти ДРВ

Розірви коло насильства

Скажи булінгу - НІ!

Енергоменеджмент - шлях до заощадження державного та місцевого бюджетів

нновини

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (зі змінами), враховуючи розпорядження Вижницької райдержадміністрації від 26.06.2020 р. №191 «Про затвердження персонального складу ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу Громадської ради при Вижницькій районній державній адміністрації», яким утворено Ініціативну групу з формування складу Громадської ради при Вижницькій районній державній адміністрації, та рішення зазначеної Ініціативної групи, повідомляємо про спосіб формування складу громадської ради та її кількісний склад.

 

1.      Кількісний склад Громадської ради при Вижницькій районній державній адміністрації 15 осіб.

2.     Формування складу Громадської ради при Вижницькій районній державній адміністрації відбудеться під час Установчих зборів шляхом рейтингового голосування за осіб, які особисто присутні на установчих зборах та кандидатури яких були внесені інститутами громадянського суспільства.

3.     Орієнтовна дата та час проведення Установчих зборів: 02 вересня 2020 року початок о 15 год. 00 хв. (початок реєстрації з 14 год. 00 хв.).

4.     Орієнтовне місце проведення Установчих зборів: м.Вижниця, вул. Українська, 88а, ІІ поверх, приміщення сесійної зали.

5.     Вимоги до інститутів громадянського суспільства та кандидатів, яких вони делегують до складу громадської ради, а також перелік документів, які необхідно подати кандидатам разом із заявою для участі в Установчих зборах, додаються.

6.     Заяви інституту громадянського суспільства та делегованого ним представника подаються у паперовому або електронному вигляді. Інші документи надсилаються в електронному вигляді на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

7.     Документи необхідно надати до 03 серпня 2020 року  (включно).

8.    Відповідальна особа за прийом документів: Колбасова Оксана Богданівна, тел. (03730)  2-31-16.

 

Для отримання довідкової інформації звертайтеся за телефоном:

(03730) 2-31-16. 

 

ДОДАТКОВІ МАТЕРІАЛИ:

 

Вимоги до інститутів громадянського суспільства та кандидатів, яких вони делегують до складу Громадської ради при Вижницькій районній державній адміністрації (Завантажити)

 

Перелік документів, які необхідно подати кандидатам разом із заявою для участі в Установчих зборах (Завантажити)

 

Зразки документів, які необхідно подати (Завантажити)




Архів новин