вВідео
Онлайн інструменти ДРВ

Розірви коло насильства

Скажи булінгу - НІ!

Енергоменеджмент - шлях до заощадження державного та місцевого бюджетів

нновини

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (зі змінами), враховуючи розпорядження Вижницької райдержадміністрації від 26.06.2020 р. №191 «Про затвердження персонального складу ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу Громадської ради при Вижницькій районній державній адміністрації»,

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (зі змінами), враховуючи розпорядження Вижницької райдержадміністрації від 26.06.2020 р. №191 «Про затвердження персонального складу ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу Громадської ради при Вижницькій районній державній адміністрації», в середу, 1 липня, ініціативна група провела своє перше засідання.

По завершенню другого тижня роботи на посаді голови райдержадміністрації Михайло Чорней 6 березня взяв участь в роботі громадської ради при Вижницькій райдержадміністрації. В полі зору громадськості – епідеміологічна ситуація та стан готовності закладів охорони здоров’я в районі в зв’язку із поширенням вірусу COVID-19 в світі, 

У п’ятницю, 06 березня, о 17.00 скликається засідання громадської ради при районній державній адміністрації. Місце проведення – зал засідання районної ради.

На обговорення виносяться такі питання:

На минулому засіданні громадської ради при Вижницькій райдержадміністрації було прийнято протокольне рішення, щодо проведення перемовин із представниками інститутів громадянського суспільства Путильщини задля висловлення спільної думки жителів високогірних районів щодо майбутнього адміністративного поділу Чернівецької області на райони.




Архів новин