вВідео
Онлайн інструменти ДРВ

Розірви коло насильства

Скажи булінгу - НІ!

Енергоменеджмент - шлях до заощадження державного та місцевого бюджетів

нновини

У Вижницькій районній державній адміністрації оголошено конкурс на заміщення вакантної посади категорії «В» головного спеціаліста інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Вижницької районної державної адміністрації.

З умовами конкурсу можна ознайомитися ТУТ.

Документи приймаються до 08 квітня 2021 року щодня (крім вихідних днів) з 8:00 до 17:00 год., у п’ятницю - з 08:00 до 16:00 год, обідня перерва - з 12:00 до 13:00 год. (м. Вижниця, вул. Українська, 88 а, Вижницька РДА, каб. 34). Телефон для довідки: (03730) 21388.

 

Також, Вижницькій районній державній адміністрації на роботу потрібен секретар керівника відділу організаційної роботи, документообігу та звернень громадян апарату РДА.

Вимоги:

1. Знання діловодства.

2. Вміння працювати з оргтехнікою.

3. Володіння ПК на рівні впевненого користувача.

4. Знання пакету MS Office: Word, Excel, Power Point.

5. Робота з електронною поштою (Outlook Express). Впевнена робота з різними браузерами (Opera, Firefox, Chrome, Internet Explorer).

6. Знання ділового етикету та телефонного спілкування.

7. Порядність, відповідальність, комунікабельність.

Резюме просимо надсилати на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

За додатковою інформацією звертатися за тел.: 2-13-88 (відділ юридичного забезпечення та управління персоналом апарату РДА).

 

Інформація про остаточні результати конкурсу на зайняття вакантної головного спеціаліста інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Вижницької районної державної адміністрації (державна служба категорії "В"), наказ в.о. керівника апарату Вижницької районної державної адміністрації від 01.04.2021 № 06 "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади":

 

Найменування посади Прізвище, ім’я та по-батькові кандидата Загальна кількість балів Примітки
Головний спеціаліст інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Вижницької районної державної адміністрації Вовк Тетяна Михайлівна 2,3 Переможець конкурсу
- - - -



Архів новин