вВідео
Онлайн інструменти ДРВ

Розірви коло насильства

Скажи булінгу - НІ!

Енергоменеджмент - шлях до заощадження державного та місцевого бюджетів

нновини

Управління Пенсійного фонду України у Вижницькому районі Чернівецькій області нагадує про зручну можливість здійснювати постійний контроль за даними, що впливають на Ваші пенсійні права, зручно і оперативно взаємодіяти з органами Пенсійного фонду України, дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення до управління. 

Головне управління ДФС у Чернівецькій області нагадує, що з 01 січня 2017 року розпочинається кампанія декларування, за якою окремі категорії фізичних осіб зобов’язані подати річну податкову декларацію про майновий стан та доходи (далі – податкова декларація) та визначити податкові зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб і військового збору, та/або мають право подати декларації для отримання податкової знижки.

Віталію Петровичу! За якою концепцією буде працювати фіскальне відомство краю цього року ?

За будь яких обставин фіскальна служба краю має працювати чітко та злагоджено. Відтак кожен наш робочий день націлено на забезпечення надходжень до бюджету, попередження мінімізації та ухилень від сплати податків. Пріоритетними серед яких є легалізація найманої праці, посилення боротьби із контрафактом підакцизної продукції та детінізація бізнесу загалом.

Головне управління ДФС у Чернівецькій області повідомляє, що Законом України від 21.12.2016 №1797-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні», що набрав чинності з 01.01.2017, внесені зміни до статей 282, 288 – 289 Податкового кодексу України (далі – ПКУ), які регламентують правила нарахування плати за землю та орендної плати.

У  Головному управлінні ДФС у Чернівецькій області роз’яснюють, що 20 грудня 2016 року ухвалено Закон України №1791-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2017 році», яким передбачається обов’язкове використання РРО реалізаторами складної побутової техніки, що підлягає гарантійному ремонту. 

Повідомляємо, що 1 листопада 2016 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2016 р. № 745 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 р. № 302», якою затверджено новий зразок бланка паспорта громадянина України у формі картки та приведено у відповідність до законодавства Порядок оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, визнання недійсним та знищення паспорта громадянина України (далі – Порядок).

Прикінцевими положеннями Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» передбачено право на призначення дострокової пенсії за віком військовослужбовцям, 

Європейський Союз започаткував проект «Підтримка управління міграцією та притулком в Україні», щоб посприяти приведенню управління міграційними процесами та роботи з шукачами притулку в Україні у відповідність до найкращих європейських та міжнародних стандартів.

Наказом Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України № 23/ОС-16 від 30 грудня 2016 року, з 01 січня 2017 року Вижницький РС КВІ в порядку переведення з відділу Державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області призначено у Вижницький районний сектор з питань пробації. 

Питання належного збереження документів, що необхідні для реалізації права громадян на пенсію, є і залишається важливим та актуальним. Відтак заступник начальника управління пенсійного забезпечення Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Наталія Назаренко поінформувала про важливість правильного зберігання роботодавцями первинних документів про стаж та заробітну плату.




Архів новин