вВідео
Онлайн інструменти ДРВ

Розірви коло насильства

Скажи булінгу - НІ!

Енергоменеджмент - шлях до заощадження державного та місцевого бюджетів

нновини

У четвер, 07 листопада, о 15.00 у у залі засідань районної ради відбудеться засідання громадської ради при районній державній адміністрації. 

На обговорення виносяться такі питання:

1. Децентралізація і адмінреформа.

2. План роботи громадської ради на 2020 рік. Пропозиції.

3. Створення музею народної творчості.

4. Різне.

Відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації від 05 липня 2019 року 126 «Про затвердження персонального складу ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу Громадської ради при Вижницькій районній державній адміністрації», враховуючи протокол засідання ініціативної групи №1 від 09 липня 2019 року, Вижницька райдержадміністрація оголошує про початок прийому документів представників інститутів громадянського суспільства для участі в установчих зборах з обрання членів Громадської ради при райдержадміністрації.

01 жовтня 2019 року відбулися установчі збори з формування нового складу громадської ради при Вижницькій райдержадміністрації. На підставі  п.9 ч.1 ст.39, ст.41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», на виконання постанови КМУ від 03.11.2010 р. №996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (зі змінами), 

Відповідно до п. 8 Типового положення про Громадську раду затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 року №996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» зі змінами та доповненнями, для забезпечення відкритості, прозорості та публічності у діяльності органів виконавчої влади,

Вчора, 26 червня, в залі засідань районної ради відбулося чергове засідання Громадської ради при Вижницькій райдержадміністрації за участю керівника апарату райдержадміністрації Миколи Фуштея та керуючого справами районної ради Георгія Івоняка. Представники інститутів громадянського суспільства розглянули звіт голови Громадської ради Василя Іванчука, доповнивши звітами про власну громадську діяльність та вирішили опублікувати загальний звіт про роботу Громадської ради в засобах масової інформації.

Скликається засідання Громадської ради, яке відбудеться у середу, 26 червня, о 15.00 год. в залі засідань районної ради.

 

На обговорення виносяться такі питання:

 

Інформація для представників інститутів громадянського суспільства, яких запрошено до участі в установчих зборах з формування  складу громадської ради при Вижницькій райдержадміністрації:

Установчі збори відбудуться 01 жовтня 2019 року о 15.00 год., (початок реєстрації 14:45 год.) за адресою: м. Вижниця, вул. Українська, 88а, зал засідань районної ради.

Обов’язково мати при собі паспорт громадянина України.




Архів новин