вВідео
Онлайн інструменти ДРВ

Розірви коло насильства

Скажи булінгу - НІ!

Енергоменеджмент - шлях до заощадження державного та місцевого бюджетів

нновини

Завтра, 02 квітня о 16-ій годині в кабінеті голови райдержадміністрації відбудеться засідання громадської ради при Вижницькій райдержадміністрації

Вже понад 25 років в Україні існує така інституціалізована форма владно-громадської взаємодії, як громадські ради, що створюються і діють при органах публічної влади.

Певним стимулом для органів влади щодо запровадження інституту громрад є вимоги, пов’язані із реалізацією Україною курсу на європейську інтеграцію. Оскільки чи не найголовнішою умовою прийняття будь-якої країни до складу «європейської сім’ї» є створення в ній інфраструктури демократичних інституцій та забезпечення належних умов для їхнього сталого функціонування.

У п'ятницю, 29 березня, о 15.00 год. в кабінеті голови райдержадміністрації відбудеться засідання громадської ради при районній державній адміністрації. 

На обговорення виносяться такі питання:

1. Реформа децентралізації у Вижницькому районі: завершення об'єднання територіальних громад та реформування районного рівня.

2. Підбиття підсумків діяльності громадської ради при Вижницькій райдержадміністрації за 2017-2019 роки.  

3. Про приведення Положення про Громадську раду при Вижницькій райдержадміністрації у відповідність до Постанови КМУ від 03.11.2010 року №996 (з проектом Положення можна ознайомитись ТУТ).

4. Створення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради при Вижницькій райдержадміністрації.




Архів новин