вВідео
Онлайн інструменти ДРВ

Розірви коло насильства

Скажи булінгу - НІ!

Енергоменеджмент - шлях до заощадження державного та місцевого бюджетів

нновини

Викривач – особа, яка повідомила про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції», вчинених іншою особою, якщо така інформація стала їй відома у зв’язку з її діяльністю, проходженням нею служби чи навчання.

Довганюк Роман Богданович – начальник відділу цивільного захисту, оборонної роботи, взаємодії з правоохоронними органами, запобігання корупції, мобілізаційної роботи Вижницької районної державної адміністрації, тел.(03730)2-12-46, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Розбиті дороги, пошкоджена інфраструктура, погана медицина, низька якість освіти, розвалена економіка — корупція краде ресурси у громадян у багато способів. Вона має різні форми та існує в різних секторах. Таким чином, викорінення корупції повинно відбуватися на багатьох «фронтах» та вимагає переосмислення можливих шляхів трансформації.

 

Про факти зловживань та корупційних проявів з боку працівників системи ДСНС Ви можете повідомляти по «телефону довіри»  Сектору з питань запобігання та виявлення корупції Управління ДСНС України у Чернівецькій області (03722) 4-68-85, надіслати смс повідомлення чи зателефонувати начальнику Сектору з питань запобігання та виявлення корупції Управління  050-434-40-30, 097-956-08-81 або надіслати листа на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Корупція є одним з основних чинників, які створюють реальну загрозу національній безпеці та демократичному розвитку держави, вона негативно впливає на всі сторони суспільного життя: економіку, політику, управління, соціальну і правову сферу громадську свідомість, міжнародні відносини.

Корупція – це використання особою, наданих їй службових повноважень та пов’язаних із цим можливостей з метою одержання неправомірної вигоди. Розгорнуте визначення містить ЗУ «Про засади запобігання і протидії корупції».




Архів новин